Historien

Historien om Bankospil i Folding-Brørup H.K.

Bankospillet i FBHK startede i 1995, hvor klubben overtog det fra Brørup GF. Nogle af “de gamle” BGF-hjælpere blev suppleret med nye ansigter med tilknytning til FBHK og så var det dannet et nyt banko-udvalg, som skulle forsøge at få bankospillet torsdag aften i Brørup Hallen op at køre igen.

Det lykkedes og nu mange år efter, er det stort set de samme folk som helt fra starten har været med til at gøre det hyggeligt og rart for mange gæster hver eneste torsdag året rundt.
Efter et par magre år i starten, har bankospillet været med til at gøre livet lidt lettere for håndboldklubben.
Overskuddet går især til aktiviteter, som gerne skulle gøre det lidt mere attraktivt at være spiller i FBHK og især træner/leder.
Klubbens ledere og trænere har tidligere, ofte som afslutning på sæsonen, været inviteret på en hyggetur til håndbold i en ligaklub eller lign.

Der gives tilskud til opstarts- og afslutningsarrangementer for ungdomsholdene ligesom der ind imelem bliver muligt at købe en klubdragt til favorabel pris via tilskud fra banko.

Til hver bankoaften tropper ca. 15-20 hjælpere op og mange af hjælperne har været med helt fra starten, Ja de kan nærmest ikke undvære at komme og hjælpe.
Hjælperne nyder at komme til den ugentlige hyggeaften blandt de mange glade gæster og samtidig er med til at give en rigtig stor hjælpende hånd til FBHK’s mange aktiviteter.

En rigtig succeshistorie
Banko logo