FBHK Mission og vision

Mission:

• Voksne trænere på alle hold, SKAL forsat prioriteres, de unge kan ikke selv stå med ansvaret for en flok børn, og deres forældre.
  • Vi er gode til børn og unge. Kendt for et godt børne- og ungdomsarbejde.
  • Har gode U 16 og U 18 hold, både drenge og piger.
  • Der bliver arrangeret håndboldskoler, events og overnatningsarrangement for børnehold i hallen.
  • En klub der ikke forbruger mennesker, dvs. at spillere, trænere og ledere er tilknyttet klubben gennem mange år
  • Kendt for halballer. Et sted hvor man trygt kan sende de unge mennesker i byen. Der er voksne der tager ansvar. Det foregår på en forsvarlig måde.
  • Gode håndboldfester. Godt socialt sammenhold.
  • Vi er kendt for at lave nogle gode bankospil. Folk kommer uge efter uge.
  • Klub med en stabil økonomi. Selvfølgelig også i kraft af banko.

Vision:

• Vi vil forsat være kommunens succes håndboldklub
  • Vi skal være mere synlige i lokalområdet, vi vil være en aktiv spiller i udviklingen af idræts- og fritidslivet i Folding og Brørup, og i Vejen kommune
  • Vi vil arbejde for at blive ”Årets Håndboldforening” i kreds 7 inden 2019
  • Vi vil udarbejde en strategi for, at skaffe frivillige ledere og trænere til klubben (et HR-udvalg, en træner- og ledertur)
  • Det skal gøres rigtig attraktivt at spille håndbold FBHK som U 16 og U 18 spillere, herunder fokus på fastholdelse af spillerne i overgangen til seniorholdene
  • Der skal være gode tekniske trænere til U 12 og U 14 holdene.
  • Vi vil overveje mulighederne for motions håndbold for forældre (fitnesshåndbold)
  • De forskellige sponsorer kategoriseres – guld – sølv – bronze- afhængig af hvor meget de sponserer.

fbhkblåhvid